Faculty & Staff Directory

Mësues ndër vite

Drejtimi i shkollës dhe trupa mësimore

Të marrësh kurajon e të hapësh një shkollë është përgjegjësi shumë e madhe. Shkolla nuk duhet vetëm për sot, por edhe për nesër. Prindërit besojnë tek ne pasurinë më të madhe të tyre: fëmijët. Drejtuesit së bashku me stafin e mësuesve punojnë pa u lodhur për të realizuar të gjitha zotimet e marra para prindërve dhe komunitetit ku jetojmë.

Kemi arritur shumë e më shumë akoma do të arrijmë. Kjo shkollë është pjesë e jetës sonë. Nxënësit rriten këtu: i duam, i edukojmë, i mësojmë, i kritikojmë, i lavdërojmë ashtu si prindi fëmijën. Kjo është bukuria e punës sonë. Trupa mësimore e kësaj shkolle ka punuar me shumë përkushtim nga viti i parë e deri më sot. 

 

President: 

Elsa Ekonomi Hila 

zv. president: Ledia Hila Prifti 

 

 Administratorë: 

Vasil Hila, 

Gjergj Prifti, 

Haki Çopani, 

Julian Beshiri (aktualisht) 

 

 Drejtorë: 

 Elsa Hila, 

 Jorgji Noçka, 

 Pranvera Shehi, 

 Dalina Beshiri (aktualisht) 

 

Mësues të shkollës në vite:

 - Elsa Hila (gjuhë shqipe e letërsi) 

- Prof. Dr. Ilia Prifti (fizikë) 

- Ana Prifti (fizikë) 

- Prof. Dr. Zenun Mulaj (fizikë) 

- Bardhyl Ballanca (matematikë) 

- Hilmi Bekteshi (matematikë) 

- Ruzhdi Gole (gjuhë shqipe e letërsi) 

- Vjollca Rrëmbeci (fizolofi) 

- Doreta Sheldia (edukim fizik) 

- Ilir Xaxa (gjeografi) 

- Majlinda Traja (gjuhë letërsi) 

- Vjollca Rrëmbeci (filozofi) 

- Gjergj Frashëri (matematikë) 

- Hilmi Bekteshi (matematikë) 

- Neviana Urumi (fizikë) 

- Doreta Sheldia (edukim fizik) 

- Diana Zeqiri (biologji) 

- Klarita Tivari (gjuha angleze) 

- Eriola Daci (gjermanisht) 

- Gjon Çetaj (matematikë) 

- Alma Abazi (kimi) 

- Arjana Rrapi (fizikë) 

- Floresha Janko (histori) 

- Jorgji Noçka (biologji-kimi) 

- Gentian Shahini (fizikë) 

- Leonard Marangoni (edukim fizik) 

- Eva Cami (biologji-kimi) 

- Pranvera Shehi (gjuha angleze) 

- Rudina Rexha (histori) 

- Anila Subashi (italisht) 

- Morena Çitozi (anglisht) 

- Blerta Çelçima (filozofi) 

- Mariola Spanjolli (matematikë, italisht) 

- Parashqevi Pallogu (fizikë) 

- Edi Buharaja (edukim muzikor) 

- Alma Golgota (teknologji) 

- Teuta Canaj (histori-gjeografi) 

- Arben Golgota (edukim fizik) 

- Shqipe Meçe (anglisht) 

- Myzejen Agolli (histori-gjeografi) 

- Arben Babameto (fizikë) 

- Anduena Ballo (biologji-kimi) 

- Xhensila Deliallisi 

- Juliana Previzi (anglisht) 

- Ema Çullaj (anglisht) 

- Mimoza Gurabardhi (teknologji) 

- Alma Stana (informatikë) 

- Rajmonda Aliu (fizikë) 

- Enkelejda Kokomani (gjermanisht) 

- Elena Bebo (teknologji) 

- Vali Kalaja (matematikë) 

- Polikseni Sila (gjuhë letërsi) 

- Hajrie Çelçima (matematikë) 

- Entela Shameti (histori-gjeografi) 

- Kristaq Prifti (teknologji) 

- Tomor Mezini (matematikë) 

- Rozi Prevazi (kimi) 

- Vera Vasia (gjuhë letërsi) 

- Shqipe Xhaferri (fizikë) 

- Edlira Troplini (gjuhë letërsi) 

 

Mësuesit e ciklit të ulët: 

- Llambrini Kërçaku 

- Groshe Gjergji 

- Thomaidha Tiri 

- Adriana Spirollari 

- Diella Isaku 

- Florida Panariti 

- Enkelejda Marangoni 

- Malvina Kona 

 

Mësues aktiv të shkollës: 

Dalina Beshiri (gjuhë - letërsi, anglisht) 

Yllka Rustemi (histori-gjeografi) 

Marsilda Bajrami (gjuhë - letërsi) 

Edmonda Rotani Çeçi (arte) 

Pëllumb Xhelili (matematikë) 

Grisilda Çorja (fizikë, informatikë) 

Silva Driza (gjuhë angleze) 

Elfrida Plepi (kimi) 

Andia Shkarpa (matematikë) 

Brulinda Abdyli (sociologji-psikologji) 

Marisa Gjergji (gjuhë - letërsi) 

Nazjana Deljallisi (biologji) 

Zamira Koci (edukim fizik) 

Romina Kasembi (CU) 

Sonila Spaho (CU) 

Silvana Perbibaj (CU) 

Enkelejda Trebicka (CU) 

Alketa Plaku (CU) 

Ilda Kazazi (CU) 

Enkelana Plepi (CU)