Faculty & Staff Directory

Stafi pedagogjik

Frymëzimi ndodh me staf të jashtëzakonshëm

Shkolla "Mihal Ekonomi" ekziston për të ofruar një edukim të jashtëzakonshëm nxënësve të qytetit të Durrësit. E drejtuar nga një staf pedagogjik me eksperiencë dhe profesional shkolla ju orfon kurikulën më të mirë.