“Nuk mund ta mohosh diēka, pa e njohur mė parė dhe nuk ke tė drejtė ta pėrbuzėsh e shpėrfillėsh, kur tė mungon ēdo lloj njohje pėr tė”... Mihal Ekonomi

Diploma e pare

Matura

NXËNËSIT MË TË MIRË NDËR VITE

ARRITJET NDËR VITE

Arritje

FZ

Fotografi nga 10 vjetori i themelimit të

Shollës Jopublike "Mihal Ekonomi"

 

10 vjetori i themelimit Fjala e hapjes Himni i shkollës
Recitim "Flamur gjak" Valle Etyd Kënkë nga kori
Fragment "Pas vdekjes" Recitim "Populli im" Nxënësit më të mirë
Këngë nga Q. Kërtusha Recitim "Në mundsh" Valle popullore