Mission and Vision

Misioni & Visioni

Qëllimi

Ne jemi të përkushtuar ndaj një tradite të vazhdueshme të përsosmërisë në një botë që ndryshon vazhdimisht. Brenda një mjedisi të sigurt dhe mbështetës, ne ofrojmë një me cilësi të lartë dhe i përgatisim nxënësit tonë të përballen me sfidat e së ardhshme. Ne promovojmë arritjet dhe krenarinë për veten, si në shkollë ashtu edhe në komunitet.

E para Jehonë

 

I mbarë Shtatori përherë prindëror

drit edhe ëndërr jehon

fjala ngroh fjalën vetëm në zemër,

Jeta në liber përherë begaton.

Jemi a s'jemi Ne

Mihal Ekonom?

Të fjalës, të ëndrrës përherë jetëgjatë,
të dritës,të zemrës trokitje dhe hap
Kjo dashuri e para jehon
Të gjithë ne jemi, Ekonom.

Fëmijnorë me një alfabet
Dija shtrin krahët e saj të shtrenjtë,
Të rritur përherë me dije pafund
Sot edhe nesër të mbarë, gjithëkund

Lindje e re, e para shkollë
Jemi a s'jemi Ne Mihal Ekonom?

Jeta-një libër ne kureshtarë
të gjithë punëshumë
të mbarë, e pafjalë
Kjo dashuri e para jehon
Të gjithë ne jemi, Ekonom

Teksti:

Rozhdi Gole

 

Këndoi

P. Mehmeti - R. Beqiri

Kori i shkollës 

Kompozoi:

Markelian Kapidani