“Nuk mund ta mohosh diçka, pa e njohur më parë dhe nuk ke të drejtë ta përbuzësh e shpërfillësh, kur të mungon çdo lloj njohje për të”... Mihal Ekonomi

Shkolla Jopublike Mihal Ekonomishkolla jopublike mihal ekonomi

 

Hello

Të mësojmë së bashku anglisht

Hello lesson- ESL Kids

 

Hello Songs

 

 

 

 

Shkolla Jopublike Mihal Ekonomi