“Nuk mund ta mohosh diçka, pa e njohur më parë dhe nuk ke të drejtë ta përbuzësh e shpërfillësh, kur të mungon çdo lloj njohje për të”... Mihal Ekonomi

Diploma e pare

Matura

NXËNËSIT MË TË MIRË NDËR VITE

ARRITJET NDËR VITE

Arritje

Klubi i të rinjëve krijues në shkollën jopublike "Mihal Ekonomi"

2015 - 2016

1. Pamela Gjergji

2. Ambra Hysi

3. Adelajda Osmani

4. Fisnik Qati

5. Endri Cami

6. Rei Qerimi

7. Edita Ymeraj

8. Gjergj Plepi

9. Ari Karaj

 

Klubi i të rinjëve krijues në shkollën jopublike "Mihal Ekonomi"

2013 - 2014

1. Klea Qerama

2. Danja Mehmeti

3. Denisa Nerguti

4. Luizita Voda

5. Pamela Gjergji

6. Xhoi Çela

7. Estida Veizi

8. Enxhi Dedaj

9. Fisnik Qati

10. Sara Jashari

 

 

Krijime Letrare

Përgatitur nga nxënësit e shkollës jopublike "mihal Ekonomi", nën drejtimin e mësueses Vera Vasia

 

dasdasd