“Nuk mund ta mohosh diēka, pa e njohur mė parė dhe nuk ke tė drejtė ta pėrbuzėsh e shpėrfillėsh, kur tė mungon ēdo lloj njohje pėr tė”... Mihal Ekonomi

Diploma e pare

Matura

NXËNËSIT MË TË MIRË NDËR VITE

ARRITJET NDËR VITE

Arritje

Shkolla jopublike "Mihal Ekonomi" ka nisur regjistrimet

Shkolla jopublike "Mihal Ekonomi" ka nisur proçesin e regjistrimeve për Shkollën e Mesme (Klasa X deri XII) dhe Ciklin 9 vjeçar (Klasa I deri IX). Shkarko formularin e regjistrimit

Proçedura e regjistrimit:

 

Për ciklin e ulet dhe 9 vjeçar

1. Nxënësit të cilët do të fillojnë Klasën e parë duhet të sjellin pranë shkollës:

  • Çertifikatën e lindjes.
  • Vërtetim për vaksinat e bëra deri në atë kohë.

2. Nxënësit të cilët do të vijnë nga shkolla të tjera duhet të marrin një vërtetim pranimi nga shkolla jonë dhe të dorezojne tek ne:

  • Çertifikatë lindje.
  • Dëftesën e klasës që ka mbaruar.
  • Nëse nxënësi do të vijë pa mbaruar viti shkollor ai duhet të dorëzojë vërtetimin e notatve të marra deri në këtë momënt, nga shkolla respektive.

 

Për shkollën e mesme

 

1. Nxënësi duhet të sjellë dëftesën e klasës  IX.

2. Nota mesatare mbi 7-të.

3. Çertifikatë personale e nxënësit.

4. Për nxënësit e klasës XI dhe XII, të sjellin dëftesën e mbarimit të vitit shkollor paraardhës.

5. Çdo nxënës do të zhvillojë një intervistë me stafin e shkollës për të njohur më mirë motivimin dhe prirjet e tij.

6. Në rast se nxënësi do të vijë nga një shkollë tjetër, pa mbaruar viti shkollor, ai duhet të sjellë vërtetimin e shpërnguljes me listën e notave të marra deri më tani.

 

Në rast të përmbushjes me sukses të procedurës nxënësit mund të regjistrohen për vitin 2016-2017.

Shkolla nuk do të pranojë nxënës që kanë patur sjellje të papërshtatshme edhe nëse ata i përmbushin kriteret e mësipërme.

 

Të interesuarit duhet të komunikojnë në sekretarinë e shkollës:

 

Tel: 069 40 59 756

Cel: 069 83 40 006

E-mail:  info@mihalekonomi.com

mihalekonomi@hotmail.com; m.ikonomijop@yahoo.com  

Për informacione të përgjithshme mbi shkollën mund të vizitoni faqen tonë në internet http://www.mihalekonomi.com si dhe atë në Facebook.